Jösses, det händer saker i och kring sporten i Norrköping just nu.

Mr Madhawk avslöjade under dagen att Jonte Ericsson var nära SSK och nu under sena kvällen blev det också officiellt att han ska representera laget under åtminstone fyra matcher. Första matchen spelas redan imorgon i Scania-rinken mot stora starka Djurgården som haltar fram i HockeyAllsvenskan.
Sedan står Västerås, BIK Karlskoga och Leksand för motståndet.
Givetvis bra och roligt för Jonte att han kan fortsätta hålla igång, nu får han möta lite bättre och sexigare motstånd också, framförallt DIF och Leksand smäller väl lite högre än Grästorp, Tranås och Vimmerby.

Lite kul också att det blev SSK för Jonte. Jag nämnde det redan i somras eller höstas när det började tisslas och tasslas om lockout att Jonte borde vara aktuell för SSK eftersom han representerat deras A-lag i tre säsong. Blev då halvt idiotförklarad med kommentarer som att "han har ju ingen anknytning dit, vad ska han göra där?"

Det är ett korttidskontrakt till att börja med alltså och än är inte hoppet ute för att vi ska få se "52:an" i Vita Hästen-tröjan mer denna säsong.
---------------------------
Vargarna gjorde allt annat än levererade bra resultat under säsongen som gick i årets Elitserie-Speedway.
Nu verkar man vara rejält revanschsugna och har knutit till sig bl.a Nicki Pedersen, Adrian Miedzinski och Tomasz Gapinski. Ett lag som framförallt kommer kunna köra riktigt bra på Kråkvilan. Något som även var planen säsongen som gick, men saker och ting blev som de flesta vet, inte som de borde eftersom Lee Richardson förolyckades mitt under brinnande säsong.

Kontraktsskrivningen av dessa tre herrar har iaf fått mig att redan längta till 2013 års Elitserie i speedway.
--------------------------
IFK tar bussen och åker till Norrland under morgondagen.
Sundsvall tar emot Allsvenskans överraskningslag numero uno på söndag.
IFK brukar alltid ha det svårt på Norrporten Arena och så lär det bli även på söndag då Sundsvall krigar för att slippa att kvala sig kvar i Allsvenskan.
Nikola Tkalcic saknas i truppen och blir borta minst ett halvår eftersom han slet av korsbandet i sitt vänstra knä senast mot Elfsborg. Tråkigt givetvis för Nikola men även för IFK som hittade en tekniskt liten ytter helt plötsligt när man "tvingades" att spela honom där pga skador. Yttermittfältare som förresten kan behövas nu när man förmodligen tappar en annan också pga vissa omständigheter.

För mig får gärna IFK förlora på söndag så länge det leder till att Syrianska tar hand om kvalplatsen och förhoppningsvis åker ur. SFC, ett lag som inte har i Allsvenskan att göra enligt mig.
--------------------------
Dolphins spelade tydligen dubbla bortamatcher idag. Dels mötte man 08 Stockholm men också domaren och rikspuckot Lahdo Sarro.
Det blev förlust i båda matcherna kan man säga, 81-68 till 08 Stockholm och 5-0 i tekniska foul mot Sarro.

Annars verkar Dolphins ha hittat tillbaka till banan igen och man kommer med största sannolikhet vara med och kriga om guldet även i år.
--------------------------
Jag har inte glömt att Vita Hästen möter Skövde borta på söndag.
Det kommer helt enkelt ett eget inlägg om den matchen under morgondagen.

Botten upp och godnatt!