Här kan ni återuppleva hyllningen som genomfördes innan mötet med Västervik. Jesper Samuelsson spelade då sin 501:a match i Vita Hästen. 

Jesper Samuelsson är alltså den andra spelaren i Vita Hästens historia som spelat 500 matcher i klubben. (Först var som ni vet Marcus Eriksson)

Jesper har bortsett från två säsonger tillhörandes Timrå, varit Vita Hästen trogen genom hela sin karriär och gjorde A-lagsdebut säsongen 04-05. 

Jesper är inte bara en av de spelare som representerat klubben mest. Han är också en av de absolut största poängspelarna genom alla tider. 

Inte bara näst flest matcher i klubben, han har gjort näst flest poäng i klubben och har gjort dessutom näst flest assist i klubben. På samtliga dessa tre punkter är han bara slagen av Marcus Eriksson. 

Dessutom så tangerade han igår med sitt 2-1-mål Peter Firsov Eriksson som klubbens fjärde bäste målskytt genom alla tider. 

Upp till Rickard Rauge på 3:e plats har han nu 59 baljor och upp till Marcus Eriksson på kungatronen är det 88 mål. 

Vita Hästen vann gårdagens match med 4-2 och Jesper stod för ett mål och två assist i matchen. Där framförallt hans 2-1-mål i boxplay var kronan på verket. 

Jag är oerhört tacksam över att ha dig som lagkapten i vårat lag och är även lite stolt över att en gång i tiden ha fått sparka boll med dig på högst pojkaktig nivå i IFK Norrköping. 

Mest stolta och tacksamma tycker jag dock vi alla ska vara över att ha en sådan grym ambassadör för ishockeyn i Norrköping i allmänhet och Vita Hästen i synnerhet.  

Båda fötterna på jorden, mogen och säger ständigt "rätt" saker. Jag har letat och hittat länken till den episka intervjun efter KHK borta då laget vann i Division 1 en gång för länge sedan. Dessvärre fungerade inte länken, så där kommer Jesper undan för denna gång åtminstone. 

Imorgon kommer du dock inte undan Jesper, då förväntar vi oss alla nämligen att du för laget mot ny seger och nya poäng i den egna statistik-kolumnen, precis som vanligt!