Tjena hejhej!

Vita Hästen föll i söndags borta mot Skövde och nu vet även årets upplaga av Vita Hästen hur det känns att torska i seriespel.

Anledningen till att man förlorade var givetvis för att Skövde spelade en bättre match och var ett bättre lag.
Vita Hästen var dock oerhört bleka och det faktum att man enbart sköt tre skott i den andra perioden tyder på att man var rejält under isen.

Anledningen till att man var så dåliga kan man aldrig vara helt säker på, men allt verkar inte vara frid och fröjd inom föreningen just nu.

Till att börja med slutade materialaren i fredags, något som säkert var den stora anledningen till att man glömde Ola Svanbergs tröja hemma i Norrköping och ledde till att han fick spela med nummer 11 istället.

Nu har också klubbchefen Per Thorell lämnat sitt jobb, detta efter att ha blivit uppsagd.

Nicke, som materialaren heter slutade av ekonomiska skäl och anledningen till att Thorell nu får lämna är pga att man håller på med omorganisation.

Med andra ord så är förmodligen inte den ekonomiska biten bättre, även om man trodde att det blivit bättre efter att man kunnat dra in pengar med hjälp av "Jonte-veckan"

MEN, det är inte bara personer som lämnar Vita Hästen.
Tydligen ansluter det fem stycken juniorspelare från Linköpings J20-lag.
Killarna börjar träna med laget under torsdagen och ska sedan spela de tre hemmamatcherna mot Arboga, Mjölby och Mariestad.

Varför gör man så kan man då undra? Visst att en eller kanske två spelare på någon position skulle kunna hjälpa till att bredda truppen, men att låna in fem stycken när man haft nästan fullt lag den senaste tiden känns bara märkligt.

Fem spelare är det som sagt vi talar om och dessa är:

Philip Bowall - B, 178cm, 76kg.

Jesper Bärgård - HF, 190cm, 95kg. Assisterande Kapten. 

Anton Karlsson - B, 187cm, 88kg.

Claes Nordén - HF, 184, 74kg. Lagkapten

Henrik Warman - B, 190cm, 90kg.

3 backar och 2 forward med andra ord. Tyder på att man inte är helt nöjda med det defensiva spelet hittills och hittar man något guldkorn så kan det säkert bli en billig lösning i bästa fall.
Bra mycket billigare än att det ska värvas in en Amerikan eller Kanadensare som det sägs

-------------------

Märkligt det här förresten med att man inte lyckas få till något tillstånd för försäljning av alkohol i hallen. Både en ytterligare inkomstkälla och något som kan bidra till att skapa bättre stämning i publiken.

Kenneth and the Knutters - Ge mig en Öl

-------------------

Conny Strömbergs kontrakt går ut den femte November förresten....

Långskott och Icing, hej!